Julmazli Dot Com

Dimana Dunia Online Dan Offline Bertemu..

By

Waktu Berbuka Puasa & Imsak 2012

TIDAK lama lagi bulan Ramadhan Al-Mubarak untuk tahun 1433 H / 2012 Masihi akan menjelang tiba. Sudah tentu persediaan yang rapi mesti disiapkan sedari awal. Antara lain – jadual waktu berbuka puasa dan imsak.

Ini memang wajib. Sedaya-upaya saya cuba mencarikan anda jadual waktu berbuka puasa 2012 yang lengkap. Namun, didapati setakat hari ini negeri-negeri lain masih lagi belum mengeluarkan jadual waktu berbuka puasa yang rasmi. Kepada pembaca yang tinggal di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya, anda bertuah kerana kawasan anda menjadi kawasan yang terawal mengeluarkan jadual waktu berbuka puasa.

Sila lihat jadual waktu di bawah untuk rujukan anda:

Kepada pembaca daripada kawasan-kawasan lain, jangan bimbang kerana saya akan mengemaskini post ini dari masa ke masa. Dan sebaik sahaja jadual waktu berbuka puasa untuk seluruh Malaysia dikeluarkan pihak JAKIM, dengan sepantas yang boleh juga saya akan cuba kongsikan di sini.

Jadi bolehlah bookmark post ini dahulu agar anda tidak terlepas update terkini waktu berbuka puasa & imsak 2012. Selamat menyambut Ramadhan 2012 dan selamat beramal daripada saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge