Jom Pelajari Teknik -Teknik Pemasaran Yang Terbukti Menjimatkan Masa dan Memberi Pulangan Besar!

"Tak perlu lagi berhempas pulas mencari teknik yang efektif kerana saya akan bongkarkannya disini"

 

Daripada : Julmazli Dempollok

Lokasi : Laptop Kerja

Perkara : Strategi Pemasaran Efektif Kini Didedahkan!

 

Sahabat yang dihormati,

Dalam dunia perniagaan, baik perniagaan online mahupun perniagaan secara offline, teknik pemasaran merupakan salah satu aspek utama yang akan memacu kejayaan perniagaan anda.

Walaupun anda memiliki produk yang secanggih mana pun, jika tidak dipasarkan secara efektif akan tetap mendatangkan kerugian kerana kurangnya pembelian. Ya, bukannya disebabkan tiada orang yang mahukan produk anda, tetapi strategi pemasaran anda yang kurang efektif menyebabkan segolongan kecil sahaja yang mengetahui kewujudan produk anda.

Ada beberapa sebab kenapa kempen pemasaran anda tidak menjadi, dan antara penyebabnya adalah seperti berikut :

  • Menggunakan strategi pemasaran yang 'lapuk'

  • Berharap agar produk tersebut mampu 'menjual dirinya sendiri' kerana ia merupakan produk yang canggih

  • Kurang kredibiliti dan tidak tahu cara membina kredibiliti

  • Promosi ditempat dan hari yang salah

  • Tiada usaha dan kesungguhan

Sekarang mungkin anda tahu, mengapa kempen pemasaran anda menjadi tidak efektif. Apapun, jangan mula menyalahkan diri sendiri kerana ianya bukanlah 100% kesilapan anda. Anda mungkin kurang didedahkan dengan teknik pemasaran yang betul. Baiklah, mari kita perbetulkan apa yang silap.

Siapa saya untuk membantu anda?

Nama saya Julmazli, dan saya juga seperti anda...seorang usahawan internet, yang di waktu siangnya kerja makan gaji dan malamnya, berniaga di internet. Saya juga pernah kecewa dengan teknik pemasaran saya, sampaikan saya mengorbankan masa dan wang ringgit hanya untuk satu kempen pemasaran saya. Namun semuanya berubah, sebaik sahaja saya menemui formula ringkas ini...iaitu formula Strategi Pemasaran Efektif.

Oleh itu, pada hari ini...izinkan saya berkongsikan formula tersebut, melalui ebook terbaru saya iaitu...

Strategi Pemasaran Efektif

Ebook setebal 21 mukasurat ini sarat dengan informasi penting dan berguna. Didatangkan dalam format PDF

Segala informasi yang dibincangkan dalam ebook ini merupakan informasi - informasi penting dan amat bernilai bagi memastikan kempen pemasaran anda berjalan dengan baik.

Antara topik yang dibincangkan ialah :

  • Mitos pemasaran - anda akan didedahkan dengan beberapa mitos pemasaran yang tidak relevan lagi dengan keadaan semasa. Percayakah anda, masih ramai lagi mempercayai mitos ini!

  • Faktor penyumbang pemasaran - kenali dan fahami 4 faktor penyumbang utama yang akan membantu kempen pemasaran anda. 4 faktor ini wajib anda praktikkan!

  • Strategi efektif sepanjang masa - terdapat 4 strategi utama yang sentiasa efektif walaupun zaman semakin maju ke hadapan. Inilah 4 strategi yang dikatakan tak lekang dek panas, tak lapuk dek hujan!

Dengan mengetahui kesemua informasi diatas, maka kempen pemasaran anda kini lebih mudah dan efektif. Anda dapat jimatkan masa dan wang anda, pada masa yang sama anda mendapat keuntungan besar.

Saya Tak Mahu Lepaskan Peluang Ini!!

Ya, saya faham bahawa anda benar - benar serius mahu mengubah nasib teknik pemasaran anda. Sudah tentu ebook ini adalah penyelesaian yang terbaik.

Ok, anda tentu mahu tahu berapa harganya kan? Baiklah..straight to the point!

Ebook ini saya tawarkan pada harga RM29 sahaja, dengan mengambilkira kos yang perlu saya tanggung ketika mencari informasi disamping usaha dan penat lelah saya menghasilkan ebook ini. Saya ambil masa hampir 60 hari bagi menyiapkan ebook lengkap ini.

Boleh Murah Lagi??

Sebenarnya, RM29 itu sudahpun dikira murah berbanding ebook lain yang trend harganya sekitar RM40 - RM199 seunit. Tapi, jika anda bertindak 72 jam dari sekarang...saya akan pejamkan mata saya, dan letakkan nilai ebook ini hanya RM19 SAHAJA!

TAWARAN 72 JAM!!

RM19 Sahaja!

Ok, saya anggapkan harga tersebut merupakan harga terendah bagi sebuah ebook yang berkualiti tinggi. Tapi, tunggu dulu...saya akan jadikan pembelian anda lebih berbaloi kerana saya akan tawarkan JAMINAN WANG DIPULANGKAN jika anda mendapati ebook ini tidak bermanfaat! Ya, hanya hantarkan semula ebook ini dan saya akan pulangkan semula wang anda, tanpa soal! Bukankah itu satu jaminan yang adil?

Ok, saya pun tak mahu membuang banyak masa anda disini. Apa yang saya ingin sampaikan ialah anda mempunyai 72 jam mulai sekarang, samada untuk membaiki kempen pemasaran anda atau berdiam diri sahaja, mengalah dan berhenti! Jika ingin berjaya, inilah peluangnya. Pesan sekarang!

Tempahan Rahsia Pemasaran Efektif

Dengan jaminan wang dikembalikan yang saya tawarkan, apa lagi yang difikirkan. Cepat, sebelum tempoh 72 jam berakhir! Bertindak sekarang.

Demi kejayaan anda.

Julmazli Dempollok

p.s : Selepas 72 jam, harga akan dinaikkan ke RM29 semula!